Vanliga frågor

Vi får ofta samma eller liknande frågor skickade till oss. Nedan har vi därför försökt att svara på dessa frågor online. Hittar du inte svaret på din fråga, kontakta oss gärna! 
 
Kan vi komma en annan helg än de som står på hemsidan
SVAR:
Nej tyvärr inte. Eftersom vi använder oss av skolor för förläggningen så är vi hänvisade till de helger som skolorna har stängt. Under 2018 erbjuder vi skolresor vid dom två tillfällen so står i inbjudan/hemsida

Behöver vi boka några av era erbjudanden?
SVAR:
Nej, när ni kommer till oss så kommer ni at få varsitt kort som gäller som färdbevis på bussar och spårvagnar och som ni drar i kortläsarna för att komma i på Liseberg. Alla våra samarbetspartners kommer att känna igen vårt kort och ni behöver bara visa kortet för att åka med eller få vårt rabatterade pris. Det enda som ni behöver boka innan ni går dit är Laserdome.

Hur kommer vi att bo på skolan?
SVAR:
Ni kommer att bli tilldelade klassrum beroende på antalet i varje klass. Beroende på storleken på klassrummen (de flesta klassrummen har plats för 15-20 personer) så kommer ni att få 1-3 klassrum. Det betyder att ifall ni är 24 personer som reser till oss så kommer ni att få två klassrum hur ni sedan väljer att dela upp dessa mellan er är helt upp till er.

Vad behöver vi ta med oss till förläggningen?
SVAR:
Ni kommer att bo i vanliga klassrum på vanliga skolor så ni behöver ta med er sovsäck och liggunderlag/luftmadrass. Tänk dock på att vi beräknar ca 2 kvm per person ifall ni har stora luftmadrasser så blir det trångt.

Vilken skola kommer vi att bo på?
Den slutgiltliga placeringen görs ca en månad innan er resa och vi kommer att skicka ut ett välkomstbrev till er ca 20 dagar innan resan där ni bla kommer att få denna informationen.